Miss Rebel Queen

Miss Rebel Queen

Pakketjes wegbrengen doe ik natuurlijk zo "groen" mogelijk, oftewel met de fiets.

Eindelijk is het dan zover, Miss Rebel Queen heeft haar eigen Webshop!

Trots, ik jazeker! Het moest nog wel even indalen hoor, maarrrrr deze dame (soort van digibeet) heeft gewoon zelf haar webshop samengesteld en ingericht. Het kostte wel wat bloed, zweet & tranen plus hier en daar een slapeloze nacht. Ook was het voor mijn man wat minder gezellig thuis, maar hé, daar hoor je mij nu niet meer over ;-) . Ik vond het een hele beleving op zich, zo'n webshop inrichten naar eigen smaak enzovoort. Uiteindelijk zelfs zo leuk dat ik begonnen ben met bloggen. Zie hier dus mijn eerste blog.

 

Waar ik zoal over zal bloggen? Geen idee, dat kan bij mij van alles zijn. Vandaag hou ik het kort en laat ik jullie vol trots mijn mooie fiets zien, waarmee ik de pakketjes zal vervoeren naar Post NL. Ohhh en natuurlijk die super toffe demin spijkerrok en Leather Jacket die ik op de foto draag. Deze vind je uiteraard terug in mijn webshop ;-) .

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.