Nog even geduld aub. Medio januari zijn wij er weer met een nieuwe webshop. Welkom MRQ Stencils. Uiteraard zijn de stickers gewoon te bestellen.
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Miss Rebel Queen

Miss Rebel Queen

Pakketjes wegbrengen doe ik natuurlijk zo "groen" mogelijk, oftewel met de fiets.

Eindelijk is het dan zover, Miss Rebel Queen heeft haar eigen Webshop!

Trots, ik jazeker! Het moest nog wel even indalen hoor, maarrrrr deze dame (soort van digibeet) heeft gewoon zelf haar webshop samengesteld en ingericht. Het kostte wel wat bloed, zweet & tranen plus hier en daar een slapeloze nacht. Ook was het voor mijn man wat minder gezellig thuis, maar hé, daar hoor je mij nu niet meer over ;-) . Ik vond het een hele beleving op zich, zo'n webshop inrichten naar eigen smaak enzovoort. Uiteindelijk zelfs zo leuk dat ik begonnen ben met bloggen. Zie hier dus mijn eerste blog.

 

Waar ik zoal over zal bloggen? Geen idee, dat kan bij mij van alles zijn. Vandaag hou ik het kort en laat ik jullie vol trots mijn mooie fiets zien, waarmee ik de pakketjes zal vervoeren naar Post NL. Ohhh en natuurlijk die super toffe demin spijkerrok en Leather Jacket die ik op de foto draag. Deze vind je uiteraard terug in mijn webshop ;-) .

 

Reacties

 1. Miss Rebel Queen Miss Rebel Queen

  Hey Jocye, wat tof dat je kleding zo goed past en dat je er zo blij mee bent. Daar word ik weer helemaal happy van! Heel graag tot ziens bij Miss Rebel Queen.

 2. Miss Rebel Queen Miss Rebel Queen

  Wat een ontzettend lief en leuk berichtje José, dank je wel. Veel draagplezier toegewenst en graag tot ziens bij Miss Rebel Queen.

 3. Joyce Joyce

  super gave jurk gekocht van het merk Queen Kerosin. Zit helemaal super! Ook het shirtje met van QK is hartstikke gaaf! Ik ga zeker nog een keer bij miss rebel queen shoppen!

 4. Jose Sponselee Jose Sponselee

  Hallo Miss rebel team.

  Ik heb mijn bestelling ontvangen. wat een prachtige jumpsuits van Queen Kerosin. De maat komt overeen met jullie maat tabel. Snelle service, en een leuk presentje. Kom zeker nog een keertje bij jullie bestellen.
  Fijne Feestdagen, en veel succes met jullie nieuwe webshop.

  Groetjes José.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »