Miss Rebel Queen is gestopt met de verkoop van kleding, wij bedanken alle lieve leuke en vriendelijke klanten. Vanaf 30 september 2022 vind u hier MRQ Stencils.
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Druk achter de schermen

  • Geplaatst op
  • Door Miss Rebel Queen
  • 0
Druk achter de schermen

Druk druk druk

Ja ja ik weet het, het is veel te lang stil geweest.

Druk met verkopen, inkopen en nu ook nog plannen voor het aanpassen van mijn site.

 

Waarom? Zoals ik al vertelde in mijn eerdere blog, ik ben niet de beste met computers en al helemaal niet met computer programma's. Nu is er een nieuw thema wat mij uitgedaagd heeft om toch maar de stap te wagen. Waartoe? Het aanpassen van het thema van mijn webshop. Ik ga toch voor iets rustigere kleuren op de achtergrond, zodat het allemaal wat beter leesbaar is. Binnenkort zal de website dan even niet bereikbaar zijn, maar niet getreurd, we komen zo snel mogelijk weer terug met een mooie nieuwe frisse look!

 

Ohhhh vergeet ik bijna te vertellen dat er ook heel hard gewerkt wordt aan een paskamer bij Miss Rebel Queen aan huis. Zodat klanten die toch heel graag de kleding willen zien, voelen en aanpassen een afspraak straks kunnen maken. Langs mogen komen en een uur lang de tijd hebben om te shoppen.

 

Tot snel,

Miss Rebel Queen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »